Velkommen til Lindbyfest 2018 - 27-29 September 2018

Skal du også med til “Lind Revy – Halløj i Hal 3 ?”Online tilmelding er åben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   “Lind Revy 2020 – Halløj i Hal 3”

Fredag den 18. september 18.30 – 24.00

Så er revyholdet tilbage og klar til at lave revy for os i hal3. I år fejrer revyholdet ALPI Hallernes jubilæum, og der bliver mulighed for et herligt gensyn med nogle af de allerbedste og sjoveste numre fra tidligere år, ligesom der naturligvis også er en rækker nyheder på programmet.  

Lind Revyen og holdet bag er trukket i arbejdstøjet og arbejder hårdt på at få skrevet teksterne, der på kærlig vis tager aktuelle temaer lokalt, regionalt og på landsplan till behandling. Glæd dig til endnu en fantastisk oplevelse fra scenen, når vi byder indenfor til “Lind Revy 2020 – Jubilæumsrevy“.

Vi starter aftenen med fællesspisning, hvorefter vi får revyen på scenen. Vi slutter aftenen af med musik og  mulighed for dans.

Musikken har som altid en stor plads i revyaftenen. I år underholder “Efteraberne” før og efter revyen. Glæd jer til partyorkestret der har gjort det til en dyd af efterabe alle de store hits, som vi elsker at høre. 

For at sikre alle de bedste og mest retfærdige forhold, så sælges billetterne efter først-til-mølle princippet. Vil du sidde sammen med dine venner, familie eller naboer, så bestil billetterne sammen, så er I sikret plads ved samme bord.  

Lind Revy 2020- Jubilæumsrevy”.

Spisning, revy og musik – Kun kr. 250,- pr. person.

Der er maksimalt plads til 250 personer til revyen, og der er kun adgang mod forevisning af gyldig billet. 

Like Lind byfest – Klik her og få alle nyheder før din nabo.

 

 

www.lindbyfest.dk - email: lindbal@gmail.com - Ulrik Hyldgaard - Tlf. + 45 21 57 22 64

Webdesign by Terzet