Skip links

banko/fællesspisning

Familiebanko og Fællesspisning

Onsdag den 28.9

Fællesspisning fra kl. 16.30 – 17.45  – DER ER NU LUKKET FOR TILMELDING til spisning, men du kan stadig møde op til banko fra kl. 17.30. 

Hyggelig fællesspisning i hal 1. Menu – Lasagne med salat.

Vi varmer op til familie-banko med fællesspisning i hal 1 for alle. Natascha Aagaard går i køkkenet og laver en lækker lasagne og dejlig salt til. Så er du også til en nem og lækker aftensmad sammen med gode lindborgere. så køb din spisebillet online for kun kr. 75,-. Børn 0 – 6 år spiser gratis med.

Alle kan deltage også selvom du ikke vil spille banko, men bare har lyst til en god gang aftensmad i godt selskab. Sidste tilmeldingsfrist mandag den 26.9.22 kl. 18.00.

Lind Familiebanko fra kl. 18.00 – 20.00

Lind Byfest er i igen år fuld af numre! I kan godt glæde jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Og der skal sættes streg under hele familien, for der er bestemt også plads til de mindst til vores bankospil. Her går det ikke stærkere end alle kan følge med, og få brikkerne på plads i kampen om de mange flotte præmier vi skal spille om. Vi spiller i øvrigt også med sidegevinster.

Så kom til Lind Familiebanko. Vi sælger bankoplader for kr. 10,- pr. stk. Til der mere rutinerede, der kan klare flere plader, har vi et godt tilbud på 6 plader for kr. 50,-.

Bankopladerne sælges fra kl. 17.30 ved indgangen. Husk egne brikker.