Skip links

banko/fællesspisning

Familiebanko og Fællesspisning

Onsdag den 27.9

Fællesspisning fra kl. 16.30 – 17.45  

Hyggelig fællesspisning i hal 1. Menu – Tarteletter eller lasagne med salat.

Vi varmer op til familie-banko med fællesspisning i hal 1 for alle. Natascha Aagaard går i køkkenet og laver en lækker gang aftensmad. Du bestiller enten tarteletter (3 stk.) eller lasagne og dejlig salt til. Så er du også til en nem og lækker aftensmad sammen med gode lindborgere, så køb din spisebillet online.

Alle kan deltage, også selvom du ikke vil spille banko, men bare har lyst til en god gang aftensmad i godt selskab. Sidste tilmeldingsfrist mandag den 25.9.23 kl. 18.00.

Lind Familiebanko fra kl. 18.00 – 20.00

Vi gentager successen med en af til Lind Byfest fuld af numre! I kan godt glæde jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Og der skal sættes streg under hele familien, for der er bestemt også plads til de mindste til vores bankospil. Her går det ikke stærkere end alle kan følge med, og få brikkerne på plads i kampen om de mange flotte præmier vi skal spille om. Der er også præmier til de yngste spillere. Vi spiller i øvrigt også med sidegevinster.

Så kom til Lind Familiebanko. Vi sælger bankoplader for kr. 10,- pr. stk. Til de mere rutinerede, der kan klare flere plader, har vi et godt tilbud på 6 plader for kun kr. 50,-.

Bankopladerne sælges fra kl. 17.30 ved indgangen. Husk egne brikker.