Skip links

Lind Revy 2022

Fredagsfest

Så er revyholdet tilbage og klar til at lave revy for os i Teatersal Hal 3. Holdet advarer allerede nu om, at man skal forvente en del corona humor, og hvis man har sarte nerver, så bør man nok blive hjemme.

Lind Revyen

Lind Revyen og holdet bag er trukket i arbejdstøjet og arbejder hårdt på at få skrevet teksterne, der på kærlig vis tager aktuelle temaer lokalt, regionalt og på landsplan til behandling. Glæd dig til endnu en fantastisk oplevelse fra scenen, når vi byder indenfor til “Lind Revy – med afstand den sjoveste i år“.

Hvem trænger ikke til en aften uden bekymringer og med gode grin?

Kom og oplev Lind Revy 2021

Spisning, revy og musik kun kr. 275,-

Vi starter aftenen med spisning i Revy Restaurant i Hal 3. Her kan revygæsterne glæde sig til en lækker middag med god musikalsk underholdning, når “Efteraberne” spiller velkendte numre der ledsager spisningen. Efter middagen træder revyholdet op på scenen i  Teatersal Hal 3.

For at sikre alle de bedste og mest retfærdige forhold, så sælges billetterne efter først-til-mølle princippet. Hvis man vil sidde sammen med venner, familie eller naboer, så bestil billetterne sammen, så er I sikret plads ved samme bord.

Billetter kan ikke refunderes.

Spisning, revy og musik – Kun kr. 275,- pr. person.

Arrangementet afvikles i Hal 3