Skip links

Lind Revy 2020

Lind Revyen – AFLYST

Så er revyholdet tilbage og klar til at lave revy for os i Teatersal Hal 3. Holdet advarer allerede nu om, at man skal forvente en del corona humor, og hvis man har sarte nerver, så bør man nok blive hjemme. Det forlyder iøvrigt fra revy-holdet at “Hjemmeværnet” også i år er indkaldt, så god ro og orden samt den fornødne corona sikkerhed og hygiejne.

Lind Revyen

Lind Revyen og holdet bag er trukket i arbejdstøjet og arbejder hårdt på at få skrevet teksterne, der på kærlig vis tager aktuelle temaer lokalt, regionalt og på landsplan til behandling. Glæd dig til endnu en fantastisk oplevelse fra scenen, når vi byder indenfor til “Lind Revy – med afstand“.

Hvem trænger ikke til en aften uden bekymringer og med gode grin?

Kom og oplev Lind Revy 2020

Spisning, revy og musik kun kr. 250,-

Vi starter aftenen med spisning i Restaurant Hal 1. Her kan revygæsterne glæde sig til en lækker middag med god musikalsk underholdning, når “Efteraberne” spiller velkendte numre der ledsager spisningen. Efter middagen åbner vi dørene til Teatersal Hal 3 hvor revyholdet tager over.

For at sikre alle de bedste og mest retfærdige forhold, så sælges billetterne efter først-til-mølle princippet. Da vi har en række Covid 19 retningslinjer der skal følges, skal du være opmærksom på, at det ikke kan lade sig gøre at ændre på den placering man får tildelt. Derfor: Hvis man vil sidde sammen med venner, familie eller naboer, så bestil billetterne sammen, så er I sikret plads ved samme bord, og på samme række under revyen.

Spisning, revy og musik – Kun kr. 250,- pr. person.

Arrangementet afvikles i såvel Hal 1 og Hal 3 og afholdes efter gældende Covid-19 regler.

 Tryg byfest – Vi arbejder ud fra alle gældende Covid-19 antals-, afstands- og hygiejnekrav

Køb billetter