Skip links

Efterårsmarked 2022

Efterårsmesse

Salgs- & kreamesse

Dato: Lørdag den 1. oktober 10.00 – 14.00

Festlig lørdag for alle i ALPI Hallerne 

På messen i Hal 3 kan du møde en lang række lokale udstillere, der har gode tilbud og idéer til kreativitet og hygge i efteråret. Kom og se de mange udstillere og deltag på nogen af de krea-workshops, der afvikles i løbet af formiddagen.

På scenen vil der være masser af underholdning gennem hele dagen. Se programmet nedenfor.

Der er gratis adgang til “Efterårsmessen”.

Program:

10.00 Messen åbner

10.00 – 14.00 Pølseboden og baren er åben

Vi har startet grillen og serverer lækre pølser fra Dirty Urban Ranch med hjemmelavede pølsebrød fra Lind Bageri. Der kan naturligvis købes både øl og vand i vores bod.

10.00 – 14.00 Ansigtsmaling for børn

Alle friske drenge og piger kan helt gratis kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en farvestrålende figur.

11.00 – 14.00 Skotsk/irsk folkemusik – Billy James McLaughlin

Billy James McLaughlin er en skotsk og irsk multi-instrumentalist, sanger og entertainer, der spiller folk, rock og country musik med et bredt og varieret repertoire. Han spiller på et utal af instrumenter når han optræder herunder akustisk guitar, harmonika, Skotsk Highland Pipes, Irik Uilleann Pipes, Octave mandolin, Bodhrán, Didgeridoo & fløjter. Billy er en unik kunstner med mange spændende historier på hjertet. Møde ham til byfesten i Lind.

12.00 – 12.30 Trylleshow “Fup & Fiduser”

Kom og oplev Fup og Fidus’ sjove trylleshow for hele familien, med levende dyr og grine-garanti. Der vil være fuld gang i den, med Hr. Fugl, magiske gafler og meget mere. Du kan møde masser af fup og fiduser på scenen i hal 3 lørdag den 1. oktober.

12.30 – 13.00 Rasmus fra “Fup & Fiduser” laver ballondyr

I hal 3 kan du fra 12.30 møde Rasmus, der tryller balloner om til fantastiske ballondyr. Kig forbi, måske bliver du en af de 100 heldige der får et gratis ballondyr til Lind Byfest.

14.00 Efterårsmesse 2022 lukker

Fup & Fidus tryl