Skip links

Festlig Fredag d. 27. september

Kl. 14.00 – 16.00

Turnering i padel for børn u. 12

Der er plads til max. 20 spillere i padelturneringen. Turneringsansvarlige er Kristian Albertsen og Henrik Muff Lauridsen. Der er fine præmier fra bl.a. HEAD.
Tilskuere har mulighed for at købe øl, vin, pølser m.m. Tilmelding til Henrik Muff på henrikmuff1980@gmail.com

Kl. 15.00 – 20.00

HoppeLegeland

Fredag åbner vi igen dørene til børnenes favorit under Lind byfest. Vi sælger armbånd ved indgangen til Hal 2. Prisen er kun kr. 35,-. Vi sælger også billet til alle dage, der kun koster kr. 60,-.

HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

16.00 – 18.00

Turnering i padel for unge over 12

Der er plads til max. 20 spillere i padelturneringen. Turneringsansvarlige er Kristian Albertsen og Henrik Muff Lauridsen. Der er fine præmier fra bl.a. HEAD.
Tilskuere har mulighed for at købe øl, vin, pølser m.m. Tilmelding til Henrik Muff på henrikmuff1980@gmail.com

Kl. 18.00 – 20.00

Byfest, ben og fællesskab – fællesspisning i Hal 1

Fredag samler vi hele byen til en super hyggelig fællesspisning, hvor vi i samarbejde med Bones serverer en lækker menu med kartofler, salat, kød og selvfølgelig de klassiske Bones-ben. Efter spisningen kan man deltage i stand-up aftenen “Latter i en Lind strøm”, hvor man bl.a. kan opleve Torben Chris.

Alternativt kan man deltage i romsmagning i Salen eller blot blivende siddende og hygge med gode venner, bekendte og naboer i den hyggelig byfest bar i Hal 1. Prisen for deltagelse i spisningen er kun kr. 225,- pr. person.

Billetterne sælges først-til-mølle, og ønsker du at sidde med naboen, vennerne eller familien, så køb billetterne samlet, så placeres i automatisk ved samme bord. Vi tilbyder også en kombi-billet, hvor du får både spisning og enten stand-up eller romsmagning. Prisen for både spisning og efterfølgende aktivitet er kun kr. 395,-. Du køber billetter her på siden.

Kl. 20.00 – 21.30

Latter i en Lind strøm – Stand-up m. Torben Chris og Dharshika Christopher

Præsenteres i samarbejde med KA Gulvservice

Er du til latter i en Lind strøm, så skal du booke billet til “Stand-Up – Live i Lind” med Torben Chris. Årets festelige fredag bliver helt latterlig. Vi glæder os til, sammen med vores sponsor KA Gulvservice, at præsentere jer for et par af dansk comedys spændende navne. Torben Chris bliver hovednavnet denne fredag aften i Hal 3, men du kan også godt glæde dig til opvarmningen med en af comedyscenens spændende navne. Aftenen åbnes af Dharshika Christopher, der  bl.a. var “æsel” til Zulu Comedy Galla i 2021.

Efter en sjov aften med stand-up er du velkommen til at sluttet aftenen af til vores gratis byfestaften “Natholdet”. Aldersgrænse på 18+ år til “Natholdet”.

Billet til Latter i en Lind strøm uden spisning kun kr. 225,-. Vil du med til fællesspisning og bagefter til stand-up, kan du købe en samlet billet med rabat til kun kr. 395,-. Køb billetterne her på siden. Husk – vil du gerne sidde med dine naboer, venner eller bekendte, så køb billetten samlet.

Kl. 20.00 – 21.30

Romsmagning

I år tilbyder vi en spændende romsmagning fra Uhrskov med garanteret hygge, grin og kyndig fortælling og vejledning fra vores smagsekspert.

Det bliver en smagning, hvor du på samme tid er underholdt og får ny viden om rom og rommens historie. I smagningen kommer vi omkring en række forskellige emner, men det vigtigste er de store smagsoplevelser.

Vi tilbyder billet til romsmagningen alene, eller som en kombination med den lækre bones-menu til fællesspisningen. Efter smagningen er man velkommen til at gå i Hal 1, hvor vi runder en hyggelig aften af i godt selskab på “Natholdet”. Prisen for smagningen alene er kr. 225,-. Vil du med til den hyggelige fællesspisning og bagefter til smagning, så tilbyder vi en god rabat, og du kan samlet købe en billet til begge dele for kun kr. 395,-. Køb billetterne her på siden. Der er aldersbegrænsning på romsmagning på 18 år.

Kl. 21.00 – 01.30

Natholdet 

21.00 – 22.00 Happy Hour 

En festlig fredag i fantastisk fællesskab rundes af på “Natholdet”. Vi klæder Hal 1 på til en rigtig hyggelig afslutning på dagen, hvor man kan nyde det gode fællesskab med god musik fra den lille scene, hvor “Popstøj” i år musikalsk guider os igennem aftenen. Vores trio indtager scenen og sørger for, at der skabes den helt rette byfeststemning på “Natholdet”. Baren er åben og dagens oplevelser kan snakkes af ved de hyggelige borde. Der er gratis adgang, men kun for for voksne (18+).

Happy Hour: I timen fra 21.00 – 22.00 holder vi Happy Hour. Det betyder at der er “To for èn” på drinks, vand, sodavand og fadøl. Tilbuddet gælder ikke vin.

OBS: Købte billetter til stand-up, fællesspisning og romsmagning refunderes ikke.

HUSK

Der er kommet mange nye borgere til området siden sidste halfest, så tag fat på dem og hør om de også skal med til en festlig aften i ALPI Hallerne.

Skal du med vennerne til fest så bestil samlet, så I automatisk placeres ved samme bord.

Glæd dig til en super sjov og hyggelig aften med lækker mad og masser af god underholdning.