Skip links

Festlig Fredag d. 29. september

Kl. 14.00 – 18.30

HoppeLegeland

Fredag åbner vi igen dørene til børnenes favorit under Lind byfest. Vi sælger armbånd ved indgangen til hal 2. Prisen er kun kr. 30,-. Vi sælger billet til alle 3 dage, der kun koster kr. 60,-.

HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

14.00 – 18.00

Åbent Hus hos Lind Tennis & Padel

Både fredag og lørdag vil tennisbanerne: Gastro 13 banen, Rema 1000 banen og Midtgaard Farver banen, samt Realmægler padelbanen stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet fredag 14.00 – 18.00 og lørdag 10.30 – 15.00
Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed.

Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time.

Læs mere om Lind Tennis & Padel på hjemmesiden www.lindtennispadel.dk og på facebook.

Se dronefilmen om Lind Tennis & Padel: https://www.youtube.com/watch?v=QK4ZDRrtlYs

Kl. 18.00 – 20.00

Byfest, ben og fællesskab – fællesspisning i hal 1

Fredag samler vi hele byen til en super hyggelig fællesspisning, hvor vi i samarbejde med Bones serverer en lækker menu med kartofler, salat, kød og selvfølgelig de klassiske Bones-ben. Efter spisningen kan man vælge at gå til revy i hal 3, til gin-smagning i Salen eller blot blivende siddende og hygge med gode venner, bekendte og naboer i den hyggelig byfest telt-bar i hal 1. Prisen er kun kr. 225,- pr. person. Køb dine billetter her på hjemmesiden. Først-til-mølle og ønsker du at sidde med naboen, vennerne eller familien, så køb billetterne samlet, så placeres i automatisk ved samme bord.

Kl. 19.00 – 22.00

Teen Party

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig fredag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind. Alle de festlige hoppeborge er selvfølgelig klar til at tage imod, ligesom vi helt specielt denne aften åbner den supersjove “Sweeper”, og så er der naturligvis masser af sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og få en tatovering, ansigtsmaling og prøv kræfter med Wipe-out Sweeperen og rodeo-tyren.

Entre kun kr. 50,-. Armbånd købes ved indgangen. Læs mere på hjemmesiden under fanen “For børn”.

Kl. 20.00 – 21.30

Lind Revy

Lind revyen er tilbage. Holdet har lagt sig i selen for at finde nye sjove tekster til sange og sketches, der nok skal få latteren til at brede sig blandt det forventningsfulde publikum. Billetter købes online, og kan enten købes med eller uden fællesspisningen i hal 1. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i hal 3 under revyen. Efter revyen er der mulighed for at gå tilbage til hal 1, hvor “Natholdet” tager over. Billet til Lind Revy uden spisning kun kr. 175,-. Vil du med til fællesspisning og bagefter til revy kan du købe en samlet billet med revy-rabat til kun kr. 350,-. Køb billetterne her på siden. Husk – vil du gerne sidde med dine naboer, venner eller bekendte, så køb billetten sammen, så placeres i automatisk ved samme bord. Bordstørrelser på 6 eller 12 personer.

Kl. 20.00 – 21.30

Smag på lækre gin fra Branderiet

I år tilbyder vi en spændende gin-smagning fra Branderiet med garanteret hygge og grin og kyndig fortælling og vejledning fra vores smagsekspert.

Det bliver en smagning hvor du på samme tid er underholdt og får ny viden om gin og alkohol produktion. I smagningen kommer vi omkring emner som:

Fra sukker til alkohol.
Forskellige stile og typer af gin.
Tonic er en religion
Hvorfor bruger vi garniture? Få tips til at vælge den bedste garniture.

Smagningen indeholder 6 forskellige slags gin, 3 slags tonics og forskellige garniturer. Gin smagningen klæder dig på til med tips og tricks til at løfte en god G&T til en fantastisk G&T!

Vi tilbyder billet til smagningen alene, eller som en kombination med den lækre bones-menu til fællesspisningen. Efter smagningen er man velkommen til at gå i hal 1, hvor vi runder en hyggelig aften af i godt selskab på “Natholdet”. Prisen for gin-smagningen alene er kun kr. 250,-. Vil du med til fællesspisning og bagefter til gin-smagning kan du købe en samlet billet med rabat til kun kr. 425,- Køb billetterne her på siden.

Kl. 21.30 – 01.00

Natholdet – Afterparty med “Duo’en”

En festlig fredag i fantastisk fællesskab rundes af på “Natholdet”. Vi klæder hal 1 på til en rigtig hyggelig afslutning på dagen, hvor man kan nyde det gode fællesskab med god musik fra den lille scene. Den festlige duo Claus & Morten indtager scenen og sørger for at der skabes den helt rette byfeststemning på “Natholdet”. Baren er åben og dagens oplevelser kan snakkes af ved de hyggelige borde. Der er gratis adgang.

OBS: Købte billetter til revy, fællesspisning og ginsmagning refunderes ikke.

HUSK

Der er kommet mange nye borgere til området siden sidste halfest, så tag fat på dem og hør om de også skal med til en festlig aften i ALPI Hallerne.

Skal du med vennerne til fest så bestil samlet, så I automatisk placeres ved samme bord.

Glæd dig til en super sjov og hyggelig aften med lækker mad og masser af god underholdning.