Skip links

Onsdag d. 25. september

Kl. 09.00 – 11.00

Åbent hus hos Senior Motion og Samvær

Kom med til en hyggelig formiddag med masser af bevægelse og højt humør. Prøv en omgang seniormotion helt gratis. Kig ned og vær med. I dagens anledning bydes på gratis kaffe og hyggelig fællessang efter træningen. Tilmelding ikke påkrævet.

Kl. 16.30 – 17.45 

Hyggelig fællesspisning i hal 1.

Menu – Buffet med tarteletter, lasagne og salat.

Vi varmer op til familie-banko med fællesspisning i hal 1 for alle. Natascha Aagaard går i køkkenet og laver en lækker gang aftensmad. Vi stiller en buffet op, hvor du kan vælge lasagne, tarteletter og en dejlig salat.

Så er du også til en nem og lækker aftensmad sammen med gode lindborgere, så køb din spisebillet online her på siden. Prisen er kun kr. 100,- pr. person. Børn under 3 år spiser gratis med sammen med forældrene.

Alle kan deltage, også selvom du ikke vil spille banko, men bare har lyst til en hurtig, god og lækker gang aftensmad i godt selskab.

Kl. 18.00 – 20.00

Lind Familiebanko

Vi gentager successen med en aften til Lind Byfest fuld af numre! I kan godt glæde jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Og der skal sættes streg under hele familien, for der er bestemt også plads til de mindste til vores bankospil. Her går det ikke stærkere end alle kan følge med og få brikkerne på plads, i kampen om de mange flotte præmier vi skal spille om. Der er også præmier til de yngste spillere. Vi spiller i øvrigt også med sidegevinster.

Så kom til Lind Familiebanko. Vi sælger bankoplader for kr. 10,- pr. stk. Til de mere rutinerede, der kan klare flere plader, har vi et godt tilbud på 6 plader for kun kr. 50,-.

Bankopladerne sælges fra kl. 17.30 ved indgangen. Husk egne brikker.