Skip links

Program for Lind Byfest 2021

Lind Byfest 2021

Onsdag den 15. september:

Kl. 09.00 – 11.00 Senior Motion & Samvær

Kom med til en hyggelig formiddag med masser af bevægelse og højt humør. Prøv en omgang seniormotion helt gratis. Kig ned og vær med. I dagens anledning byder vi på gratis kaffe og hyggelig fællessang efter træningen.

Kl. 16.00 – 20.00 – Åben træning KLG Badminton

KLG Badminton holder åben træning. Kom og prøv at spille med, der er plads til både store og små bare drop ind og spil med i hal 2.

Kl. 18.00 – 20.00 Lind Familie Bankospil

Lind Byfest er i år fulde af numre! Glæd jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Masser af flotte præmier. Vi spiller også med sidegevinster. Du kan købe en plade for bare kr. 10,-. Til de mere rutinerede sælger vi 6 plader for kun kr. 50,-. Pladerne sælges ved indgangen. Udover pladens pris er det gratis at deltage. Dørene åbnes kl. 17.30.

Torsdag den 16. september:

Kl. 17.00 – 19.00 Bymesterskab Høvdingebold
Den traditionsrige turnering i høvdingebold afvikles igen i år. Vi skal have fundet byens bedste hold i høvdingebold. Skal det være dig og dine klassekammerater der løfter trofæet? Det er gratis at deltage. Tilmelding senest 10.9 til Charlotte Trillingsgaard på ck.sille@hotmail.com. Se mere under fanen “For børn” her på siden.

Kl. 17.00 Partners turnering
Vi gentager sidste års nyhed med en hyggelig turnering i spillet Partners. Der er plads til 32 hold og tilmelding foregår via hjemmesiden. Pris pr. hold kun kr. 50,-

Kl. 17.00 – 19.00 Åbent hus KLG Fitness
Kom indenfor i KLG Fitness der fejrer 5 års fødselsdag. Mød instruktørerne, se multirummet og mød vores holdinstruktører

Kl. 19.30 – ca. 21.30 Foredrag med Carsten Berthelsen
Du kender ham sikkert fra TV2 Zulus julekalender, hvor han optræder sammen med Breinholt og Rasted. Nu får du chancen for at møde ham “live” i Lind. Berthelsen har skrevet et utal af bøger om øl, er international dommer ved store øl-smagninger rundt i verden. Nu kommer han til Lind og fortæller om øllets fantastiske verden, og så medbringer han 6 forskellige øl-typer, som deltagerne får lov til at smage på. Tilmelding vi hjemmesiden.

Fredag den 17. september:

Kl. 14.00 – 18.30 Hoppe Legeland.
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 40,- for adgang både fredag og lørdag. Hoppe Legeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 18.30 – 23.30 Lind Revy 2021
200 heldige gæster får mulighed for at få en fantastisk aften med spisning i Revy Restauranten og efterfølgende åbner vi scenen i Teatersal Hal3, hvor revyholdet tager over. Forbered dig på Corona Jokes og med afstand en sjov revy. Holdet var allerede klar og havde lagt i kakkelovnen sidste år, hvor vi jo desværre måtte aflyse, så der er masser af indestængte jokes, der trænger til at blive testet på jer publikummer. Så til tasterne, hvis du vil med til årets sjove revyaften i Lind.

Billetter sælges online her på siden.

kl. 18.30 – 22.00 Teen Party

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig fredag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind.

Sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Med dit Teen armbånd er du klar til en fest med masser af gang i den. 

Glæd dig til en festlig fredag aften til alkoholfri Teen Festival i Alpi-hallerne under byfesten 2021. Entre kun kr. 50,-.

Lørdag den 18. september:

Kl. 10.00 – 14.00 Høstmarked – Kreativ lørdag i Lind
En fantastisk lørdag i Lind med udstillinger, workshops og arbejdende stande.

Kig ned i hallerne og oplev alt det spændende der kan opleves til en glad og kreativ lørdag i Lind. Julen er jo ikke alt for langt væk, så her får du chancen for at starte tidligt med god inspiration til de kreative årer, så kig ned i hallerne til høstmarked, hvor der er masser af sjove kreative aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne.

Vi starter grillen og serverer lækre pølser fra Dirty “Urban” Ranch med brød fra Lind Bageri  og naturligvis en øl eller vand fra vores salgsboder.

Der er gratis adgang til høstmarked, som naturligvis afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Kl. 10.00 – 14.00 Hoppe Legeland i hal 2
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Kl. 10.00 – 11.00 Lind Pop-up gå-tur

Tag med ud på en frisk sensommertur i Lind. Vi starter fra ALPI Hallerne og ruten ender tilbage ved høstmarked i hal 3. Alle der går med får en gratis pølse med brød, når man kommer i mål.

Kl. 10.00 Officiel åbning af Lind Outdoor

Kl. 10.20 – 12.00 Lind Outdoor aktiviteter

Masser af sjove aktiviteter på de mange aktivitetsrum på Lind Outdoor. Kig forbi og oplev de mange aktiviteter.

Kl. 18.30 – 01.00 Halfest med Le Freak
Alle traditioner overholdes, når vi i år byder til halfest. God musik med bl.a. Le Freak. Lækker Bones buffet og selvfølgelig dans, vin og cocktails.

Vi har startet billetsalget online til en super hyggelig og sjov aften i ALPI Hallerne.

Halfest Classic style – en aften man bare ikke må gå glip af.