Skip links

Program for Lind Byfest 2020

Lind Byfest 2020 – AFLYST

Torsdag den 5. november:

Kl. 17.00 – 19.00 Bymesterskab Høvdingebold
Den traditionsrige turnering i høvdingebold afvikles igen i år. Vi skal have fundet byens bedste hold i høvdingebold. Skal det være dig og dine klassekammerater der løfter trofæet? Det er gratis at deltage. Tilmelding senest 3.11 til Jakob Vig på 5194 9422 eller på vigjakob@gmail.com Se mere under fanen “For børn” her på siden.

Afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Kl. 17.00 Partners turnering
Vi gentager sidste års nyhed med en hyggelig turnering i spillet Partners. Der er plads til 32 hold og tilmelding foregår via hjemmesiden. Pris pr. hold kun kr. 50,-

Afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Kl. 17.00 – 19.00 Åbent hus KLG Fitness
Kom indenfor i KLG Fitness der fejrer 4 års fødselsdag. Mød instruktørerne, se multirummet og se vores nye holdinstruktører

Kl. 19.30 – ca. 21.30 Foredrag med Carsten Berthelsen
Du kender ham sikkert fra TV2 Zulus julekalender, hvor han optræder sammen med Breinholt og Rasted. Nu får du chancen for at møde ham “live” i Lind. Berthelsen har skrevet et utal af bøger om øl, er international dommer ved store øl-smagninger rundt i verden. Nu kommer han til Lind og fortælle om øllets fantastiske verden, og så medbringer han 6 øl, som deltagerne får lov til at smage på.

Foredrag med Carsten Berthelsen afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Fredag den 6. november:

Kl. 14.00 – 19.00 Hoppe Legeland.
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Kl. 18.30 – 23.30 Lind Revy 2020
200 heldige gæster får mulighed for at få en fantastisk aften med spisning i Restaurant Hal 1. Efter spisningen åbner vi op til Teatersal Hal3, hvor revyholdet tager over. Forbered dig på Corona Jokes og med afstand en sjov revy.

Billetter sælges online her på siden.

Lind Revy – med afstand afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Lørdag den 7. november:

Kl. 10.00 – 14.00 Forjul julemarked i Lind
En fantastisk lørdag i Lind med udstillinger, workshops og arbejdende stande.

Kig ned i hallerne og oplev alt det spændende der kan opleves til en glad lørdag i Lind. Julen nærmer sig og du får chancen for at starte tidligt med god inspiration til de kreative årer, så kig ned i hallerne til julemarked, hvor der er masser af sjove kreative aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne.

Vi starter grillen og serverer lækre pølser fra Dirty “Urban” Ranch  og naturligvis en øl eller vand fra vores salgsboder.

Der er gratis adgang til julemarked, men kun plads til 200 besøgende af gangen.

Afholdes efter gældende Covid-19 regler.

Kl. 10.00 – 14.00 Hoppe Legeland i hal 2
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Kl. 18.30 – 23.30 Hal, Hygge og Humor
I år afvikler vi lørdag aften på en ny og anderledes måde.

Vi har startet billetsalget online med et begrænset antal billetter til en anderledes super hyggelig og sjov aften i ALPI Hallerne.

Vi arbejder i Lind Byfest hele tiden på at sikre de bedste og mest sikre rammer for afvikling af byfesten. Derfor er vores lørdag aften lagt i helt nye rammer. Vi lægger op til en aften hvor hygge, god mad og god vin er hovedingredienser i en aften, hvor dansegulvet er væk, men scenen er i centrum for rigtig god underholdning for gæsterne.

Vi serverer en lækker menu og har sørget for at der naturligvis også er god vin på lager, så de basale behov er fuldt ud dækket ind. Hertil har vi sørget for en god cocktail af underholdning, når vi sender familie duo’en 2 x Volf på scenen for at sikre god musikalsk underholdning. Vi topper op med en dessert der med garanti vil røre lattermusklerne, når vores Stand Up stjerne runder aftenen af.

Hal, Hygge og Humor – en af de aftener hyggelige aftener man bare ikke må gå glip af.