Skip links

Program for Lind Byfest 2022

Lind Byfest 2022

Onsdag den 28. september:

Kl. 09.00 – 11.00 Senior Motion & Samvær

Kom med til en hyggelig formiddag med masser af bevægelse og højt humør. Prøv en omgang seniormotion helt gratis. Kig ned og vær med. I dagens anledning byder vi på gratis kaffe og hyggelig fællessang efter træningen.

Kl. 16.00 – 20.00 – Åben træning KLG Badminton

KLG Badminton holder åben træning. Kom og prøv at spille med, der er plads til både store og små bare drop ind og spil med i hal 2.

Kl. 18.00 – 20.00 Lind Familie Bankospil

Lind Byfest er i år igen fulde af numre! Glæd jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Masser af flotte præmier. Vi spiller også med sidegevinster. Du kan købe en plade for bare kr. 10,-. Til de mere rutinerede sælger vi 6 plader for kun kr. 50,-. Pladerne sælges ved indgangen. Udover pladens pris er det gratis at deltage. Dørene åbnes kl. 17.30.

Torsdag den 29. september:

Kl. 17.00 – 19.00 Bymesterskab Høvdingebold
Den traditionsrige turnering i høvdingebold afvikles igen i år. Vi skal have fundet byens bedste hold i høvdingebold. Skal det være dig og dine klassekammerater der løfter trofæet? Det er gratis at deltage. Se mere under fanen “For børn” her på siden.

Kl. 17.00 Partners turnering
Vi gentager sidste års nyhed med en hyggelig turnering i spillet Partners. Der er plads til 32 hold og tilmelding foregår via hjemmesiden. Pris pr. hold kun kr. 50,-

Kl. 17.00 – 19.00 Åbent hus KLG Fitness
Kom indenfor i KLG Fitness der fejrer 6 års fødselsdag. Mød instruktørerne, se multirummet og mød vores holdinstruktører

Kl. 19.00 – ca. 21.30 Foredrag – Kreativ på kommando med Søren Vester 
Kom og mød Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, når han besøger Lind, og fortæller om det at være kreativ og se mulighederne.

Den fra TV kendte kreative bonderøv, der med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en grædekone til at smile, gæster Lind.

Vester er kendt fra programmerne “Vesters Verden”, “Vesters Have” og i “I Hus Til Halsen”, hvor trængte boligejere kommes til undsætning.

Fredag den 30. september:

Kl. 14.00 – 18.30 Hoppe Legeland.
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 40,- for adgang både fredag og lørdag. Hoppe Legeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 18.30 – 23.30 Fredag, fællesspisning og Favourittes
Glæd dig til en hyggelig aften i Lind, hvor vi sammen skal synge et par fællessange. Vi skal nyde det god samvær omkring en hyggelig fællesspisning i hallen, og endelig skal vi underholdes med gode sange og herlige toner fra orkestret Favourites, der tager os med tilbage til nogle af de herlige sange som vi kan synge med på. Vi kommer på en musikalsk tidsrejse helt tilbage til swingtiden.

Vi slutter aftenen af med hygge og samvær med glade musikalske toner.

Billetter sælges snart online her på siden.

kl. 18.30 – 22.00 Teen Party

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig fredag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind.

Sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Med dit Teen armbånd er du klar til en fest med masser af gang i den. 

Glæd dig til en festlig fredag aften til alkoholfri Teen Festival i Alpi-hallerne under byfesten 2022. Entre kun kr. 50,-.

Lørdag den 1. oktober:

Kl. 10.00 – 14.00 Kreativ Festival – Høstmarked i Lind
En fantastisk lørdag i Lind med udstillinger, workshops og arbejdende stande.

Kig ned i hallerne og oplev alt det spændende der kan opleves til en glad og kreativ lørdag i Lind. Julen er jo ikke alt for langt væk, så her får du chancen for at starte tidligt med god inspiration til de kreative årer, så kig ned i hallerne til Kreativ Festival og bliv inspireret.

Vi starter grillen og serverer lækre pølser fra Dirty “Urban” Ranch med brød fra Lind Bageri  og naturligvis en øl eller vand fra vores salgsboder.

På scenen bliver der musikalsk underholdning og lodtrækning om fine præmier blandt de fremmødte besøgende.

Kl. 10.00 – 14.00 Hoppe Legeland i hal 2
Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Kl. 18.30 – 01.00 Oktoberfest og Bierfest i Lind

Bierfest i Lind med med alt hvad der hører til! 

Vi gi’r den på alle tangenter til Bierfest i Lind, når vi lørdag den 1. oktober under Lind Byfest slår dørene op til et sandt bierfest miljø i Alpi Haller.

Som traditionen byder, så bliver der selvfølgelig masser af store ølkrus, sauerkraut og støvledans, når vi fejrer oktobers komme til Lind Byfest.

Billetter sælges snart online.