Skip links

Program for Lind Byfest 2023

Lind Byfest 2023

Onsdag den 27. september:

Kl. 09.00 – 11.00 Senior Motion & Samvær

Kom med til en hyggelig formiddag med masser af bevægelse og højt humør. Prøv en omgang seniormotion helt gratis. Der bydes på gratis kaffe og hyggelig fællessang efter træningen. Tilmelding ikke påkrævet.

Kl. 16.30 – 17.45 Fællesspisning

Vi varmer op til familie-banko med fællesspisning i hal 1 for alle. Buffet med tarteletter, lasagne og salat. Alle kan deltage også selvom du ikke vil spille banko. Pris kun kr. 100,- pr. person. Køb din billet her

Kl. 18.00 – 20.00 Lind Familie Bankospil

Lind Byfest er igen i år fulde af numre! Glæd jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Masser af flotte præmier. Vi spiller også med sidegevinster. Bankopladerne sælges ved indgangen. Se mere under onsdag her på hjemmesiden.

Torsdag den 28. september:

Kl. 15.30 – 20.30

HoppeLegeland
Armbånd til HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 30,-. Du kan også købe et armbånd til hele byfesten, så du kan hoppe og lege alle tre dage for kun kr. 60,-.

HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 16.00 – 20.00

Bymesterskab Høvdingebold
Igen i år afvikler vi mesterskaber i Høvdingebold for ungdomshold. Der er præmier til alle vindere og 1 kilo slik til det bedst udklædte hold. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt senest 26.9.23 på kurt.skr@live.dk . Se mere under fanen “For børn” her på hjemmesiden.

Kl. 17.00 – 19.00

Åbent hus KLG Fitness
Kom indenfor i KLG Fitness, der fejrer fødselsdag. Kom ind og få en gratis prøvetime. Mød instruktørerne i motionscentret, se multirummet og hør om vores mange tilbud i foreningen.

Kl. 19.00 – ca. 22.00

Lind Pub Quiz – AFLYST
Skal du og dit hold være Linds skarpeste i årets bymesterskab i viden? Hvis du og dit hold har lyst til en hyggelig aften med skarpe spørgsmål, så tilmeld jer, og læs mere om Pub Quiz Lind under torsdag her på siden. Tilmeld dit hold her

Fredag den 29. september:

Kl. 14.00 – 18.30 HoppeLegeland.
Armbånd til HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 30,- for adgang fredag. Vil du købe billet til alle 3 dage koster en samlet billet kun 60,-. HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 14.00 – 18.00 Åbent hus Lind Tennis & Padel

Kom og spil tennis og padel. Alle tennisbaner og padelbanen vil stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet 14.00 – 18.00. Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed. Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time. Se mere under fredag her på siden.

Kl. 18.00 – 20.00 Byfest, ben og fællesskab. fællesspisning i hal 1

Fredag samler vi hele byen til en super hyggelig fællesspisning i samarbejde med Bones. Vi serverer en lækker menu med kartofler, salat, kød og selvfølgelig de klassiske Bones ben. Pris pr. person kun kr. 225,-. Efter spisningen kan man vælge at gå til revy i hal 3, til ginsmagning i Salen eller blot blivende siddende og hygge med gode venner, bekendte og naboer. Se mere om rabatpriser ved køb af både spisning og revy eller spisning og ginsmagning her.

kl. 19.00 – 22.00 Teen Party

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig fredag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind. Entre kun kr. 50,-. Armbånd købes ved indgangen. Læs mere under fanen “For børn”.

Kl. 20.00 – 21.30 Revy

Lind revyen er tilbage igen. Holdet har lagt sig i selen for at finde nye sjove tekster til sange og sketches, der nok skal få latteren til at brede sig blandt det forventningsfulde publikum. Billetter til revyen kan enten købes med eller uden fællesspisningen i hal 1. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i hal 3 under revyen. Efter revyen er der mulighed for at gå tilbage til hal 1, hvor “Natholdet” tager over. Pris for revybilet kun kr. 175,-. Billetter købes online her

Kl. 20.00 – 21.30 Smag på Branderiet

I år tilbyder vi en spændende ginsmagning med gode vareprøver og kyndig fortælling og vejledning fra vores smagsekspert. Vi tilbyder billet til ginsmagningen alene til kr. 250,-, eller som en kombination med den lækre menu til fællesspisningen. Efter smagningen er man velkommen til at gå i hal 1, hvor vi runder en hyggelig aften af i godt selskab på “Natholdet”. Køb din billet her

Kl. 21.30 – 01.00 Natholdet med Duo’en Claus & Morten

En festlig fredag i fantastisk fællesskab rundes af på “Natholdet”. Vi klæder hal 1 på til en rigtig hyggelig afslutning på dagen, hvor man kan nyde det gode fællesskab med god musik fra den lille scene i hal 1. Duo’en Claus & Morten underholder, baren er åben, og dagens oplevelser kan snakkes af ved de hyggelige borde. Der er gratis adgang.

Lørdag den 30. september:

Kl. 10.00 – 10.30

Godmorgen Lind – fælles opvarmning til Lind i Bevægelse

En fantastisk lørdag sættes i gang med en masse familie aktiviter, der kan få alle godt i gang med byfestens sidste dag. Vi samles i hal 3, hvor aktiviteten sættes i gang med fælles opvarmning fra kl. 10.00.

Kl. 10.30 – 11.30

Lind i Bevægelse

Gåtur – Gå med på en rask gåtur på ca. 4 km. rundt i Lind-området. Se mere under lørdag her på siden.

MTB motionstur – Fælles guidet cykeltur på mountainbikes rundt på byens ruter med fokus på fællesskab og hygge.

Racercykel motionstur – Tag med på en guidet tur på din racer sammen med vores guide for “De Små Klinger”. En hyggelig lørdagstur for racermotionister. Vi starter ved hal 3.

Fitness – I samarbejde med KLG Fitness og instruktørerne fra Strong & Fit kan få gang i blodomløbet til en prøvetræning på udendørs fitness-redskaberne på Lind Outdoor.

Alle aktiviteter er gratis og afvikles mellem kl. 10.30 og 11.30.

Tilmelding er ikke nødvendig. Du møder bare op og er med til at sætte Lind i Bevægelse.

Kl. 10.00 – 16.00 Hoppe Legeland i hal 2

Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Kl. 10.30 – 14.00 Åbent hus Lind Tennis & Padel

Kom og spil tennis og padel. Alle tennisbaner og padelbanen vil stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet 10.30 – 14.00. Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed. Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time. Se mere under lørdag her på siden.

Kl. 11.00 – 15.00 Ansigtsmaling for børn i HoppeLegeland i hal 2

Alle friske drenge og piger i HoppeLegeland kan kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en flot farvestrålende figur.

Kl. 11.30 – 16.00 Pølseboden er åben i hal 3.

Vi starter grillen og serverer lækre pølser med brød. Du kan naturligvis også købe en øl eller vand fra vores bod.

Kl. 11.30 – 15.30 Lind sparker dæk

Kom og oplev en lang række spændende køretøjer i og omkring Alpi Hallerne. Vi byder på masser af spændende køretøjer på både to, tre og firehjul. Kig ned til en god gang spark dæk snak lørdag under Lind Byfest.

Kl. 11.30 – 15.30 Gratis børneaktiviteter

Alle byens børn inviteres til at prøve de to gratis børneaktiviteter på pladsen ved Lind Outdoor og Hal 3. Den store Super Jumper er stillet op, og du kan også prøve den kæmpe klatrevæg. Det er helt gratis, men der kan være kø;-)

Kl. 11.30 – 15.30 Countrymusik

Er du også vild med god musik og hygge, så skal du lægge vejen forbi Lind Byfest og nyde vores orkester SMS, der spiller en god gang country & western for os denne lørdag.

Gratis entré.

Kl. 12.00 – 16.00 Midtjyske Bashere – RC Cars på “Kunsten”.

Kom og oplev fjernstyrede biler i scala 1/10 og 1/8 på kunstgræsbanen fra kl. 12 – 16, hvor du kan opleve bilerne for fuld udblæsning, når der bliver lagt op til sjov og ballade med masser af fart.

Gratis entré

Kl. 12.00 – 16.00 Rose-bingo og lyserød frokost

Frokost med lækker anretning og Rosè-bingo! 

Hal 1 danner rammen for en super lækker og hyggelig lørdagsfrokost for kvinder. Vi starter med en lækker menu, og lageret er fyldt godt op med skønne rosévine, der passer rigtig godt til retterne. Når der er ryddet af bordene starter vi eftermiddagens Rose-bingo, hvor der spilles om skønne præmier. I takt med at tallene råbes op, og der skåles i rosè, vil både præmierne og vinen flyde i en Lind strøm. Tilmelding foregår online efter først-til-mølle. Se mere under lørdag her på siden og køb dine billetter her