Skip links

Program for Lind Byfest 2023

Lind Byfest 2024

Onsdag den 25. september:

Kl. 09.00 – 11.00 Senior Motion & Samvær

Kom med til en hyggelig formiddag med masser af bevægelse og højt humør. Prøv en omgang seniormotion helt gratis. Der bydes på gratis kaffe og hyggelig fællessang efter træningen. Tilmelding ikke påkrævet.

Kl. 16.30 – 17.45 Fællesspisning

Vi varmer op til familie-banko med fællesspisning i hal 1 for alle. Buffet med tarteletter, lasagne og salat. Alle kan deltage også selvom du ikke vil spille banko. Pris kun kr. 100,- pr. person. Køb din billet her

Kl. 18.00 – 20.00 Lind Familie Bankospil

Lind Byfest er igen i år fulde af numre! Glæd jer til en super hyggelig aften i hal 1 med bankospil for hele familien. Masser af flotte præmier. Vi spiller også med sidegevinster. Bankopladerne sælges ved indgangen. Se mere under onsdag her på hjemmesiden.

Torsdag den 26. september:

Kl. 15.30 – 20.30

HoppeLegeland
Armbånd til HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 35,-. Du kan også købe et armbånd til hele byfesten, så du kan hoppe og lege alle tre dage for kun kr. 60,-.

HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 16.00 – 20.00

Bymesterskab Høvdingebold
Igen i år afvikler vi mesterskaber i Høvdingebold for ungdomshold. Der er præmier til alle vindere og 1 kilo slik til det bedst udklædte hold. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt senest 24.9.24 på kurt.skr@live.dk . Se mere under fanen “For børn” her på hjemmesiden.

Kl. 17.00 – 19.00

Åbent hus KLG Fitness
Kom indenfor i KLG Fitness, der fejrer fødselsdag. Kom ind og få en gratis prøvetime. Mød instruktørerne i motionscentret, se multirummet og hør om vores mange tilbud i foreningen.

Fredag den 27. september:

Kl. 15.00 – 20.00 HoppeLegeland.
Armbånd til HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 35,- for adgang fredag. Vil du købe billet til alle 3 dage koster en samlet billet kun 60,-. HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 15.00 – 18.00 Åbent hus Lind Tennis & Padel

Kom og spil tennis og padel. Alle tennisbaner og padelbanen vil stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet 15.00 – 18.00. Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed. Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time. Se mere under fredag her på siden.

Kl. 18.00 – 20.00 Byfest, ben og fællesskab. Fællesspisning i hal 1

Fredag samler vi hele byen til en super hyggelig fællesspisning i samarbejde med Bones. Vi serverer en lækker menu med kartofler, salat, kød og selvfølgelig de klassiske Bones ben. Pris pr. person kun kr. 225,-. Efter spisningen kan man vælge at gå til stand up i hal 3, til smagning i Salen eller blot blive siddende og hygge med gode venner, bekendte og naboer. Se mere om rabatpriser ved køb af både spisning og stand up eller spisning og smagning her.

Kl. 20.00 – 21.30 Latter i en Lind strøm

Er du til latter i en Lind strøm, så skal du booke billet til “Stand Up – Live i Lind”. Årets festlige fredag bliver helt latterlig. Vi glæder os til at præsentere jer for en af dansk comedys store navne på scenen i Lind. Torben Chris er kendt for at kunne få latteren til at sprede sig blandt publikum, så vi kan roligt regne med en fornøjelig aften i Lind. Aftenen indledes med en af de unge upcoming navne på comedyscenen. Så glæd jer til en super aften i Lind med masser af grin. Prisen er kun kr. 200,- for denne festlige aften med stand up. Hvis du køber både spisning og stand up, får du en rigtig god rabatpris på kun kr. 375,- for hele pakken.

Kl. 20.00 – 21.30 Smag på …

I år tilbyder vi en spændende smagning med gode vareprøver og kyndig fortælling og vejledning fra vores smagsekspert. Vi tilbyder billet til smagningen alene til kr. 250,-, eller som en kombination med den lækre menu til fællesspisningen, hvor du får en rabatpris på kr. 425,- for pakken. Efter smagningen er man velkommen til at gå i hal 1, hvor vi runder en hyggelig aften af i godt selskab på “Natholdet”. Køb din billet her

Kl. 20.30 – 01.00 Natholdet – Happy Hour fra 20.30 – 21.30

En festlig fredag i fantastisk fællesskab rundes af på “Natholdet”. Vi klæder hal 1 på til en rigtig hyggelig afslutning på dagen, hvor man kan nyde det gode fællesskab med god musik fra den lille scene i hal 1. Gratis musikalsk underholdning, baren er åben, og dagens oplevelser kan snakkes af ved de hyggelige borde. Vi starter aftenen med Happy Hour fra kl. 20.30 – 21.30. Der er kun adgang for publikum over 18 år.

Der er gratis adgang.

Lørdag den 28. september:

Kl. 10.00 – 16.00 Hoppe Legeland i hal 2

Armbånd til hoppelegeland sælges i hal 2.

Kl. 11.00 – 14.00 Åbent hus Lind Tennis & Padel

Kom og spil tennis og padel. Alle tennisbaner og padelbanen vil stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet 11.00 – 14.00. Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed. Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time. Se mere under lørdag her på siden.

Kl. 11.00 – 15.00 Ansigtsmaling for børn i HoppeLegeland i hal 2

Alle friske drenge og piger i HoppeLegeland kan kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en flot farvestrålende figur.

Kl. 11.00 – 15.00 Pølseboden er åben i hal 3.

Vi starter grillen og serverer lækre pølser med brød. Du kan naturligvis også købe en øl eller vand fra vores bod.

Kl. 10.00 – 15.00 Lind Loppemarked 

Kom og vær med enten som loppesælger eller kom og gør et godt fund. Booking af stand kr. 100,-. Standen er 3 x 3 meter. Hvis du ikke ønsker at medbringe eget bord, så kan du leje et bord til din udstilling for kr. 50,-. Booking af stand og eventuelt bord skal ske på mail lindbal@gmail.com senest 20. september.

Kl. 11.00 – 15.00 Musikalsk underholdning

Er du også vild med god musik og hygge, så skal du lægge vejen forbi Lind Byfest og nyde vores band, der spiller masser af god musik.

Gratis entré.

Kl. 11.00 – 15.00 Midtjyske Bashere – RC Cars på “Kunsten”.

Kom og oplev fjernstyrede biler i scala 1/10 og 1/8 på kunstgræsbanen fra kl. 12 – 16, hvor du kan opleve bilerne for fuld udblæsning, når der bliver lagt op til sjov og ballade med masser af fart.

Gratis entré

Kl. 11.00 – 15.00 Special Cars Lind

Kør en tur med en af de spændende Special Cars og støt vores indsamling til BørneTelefonen. Vi arrangerer et Charity event i Lind, hvor du støtter BørneTelefonen hver gang du køber en køretur i en af de spændende biler. Der vil være en række forskellige specialbiler, som du kan købe en køretur i, og samtidig med at du får en helt særlig køreoplevelse, så støtter du den gode sag. Bilerne vil være på pladsen ved ALPI Hallerne fra kl. 11.00 – 15.00. Du kan bl.a. komme ud at køre i en Corvette, en Porsche og en helt særlig DeLorean og flere andre helt fantastiske biler.

Kl. 12.00 – 16.00 Rose-bingo og lyserød frokost

Frokost med lækker anretning og Rosè-bingo! 

Hal 1 danner rammen for en super lækker og hyggelig lørdagsfrokost for kvinder. Vi starter med en lækker menu, og lageret er fyldt godt op med skønne drinks og ikke mindst rosévine, der passer rigtig godt til retterne. Når der er ryddet af bordene starter vi eftermiddagens Rose-bingo, hvor der spilles om skønne præmier. I takt med at tallene råbes op, og der skåles i rosè, vil både præmierne og vinen flyde i en Lind strøm. Der er rosé ad libitum under selve spillet. Tilmelding foregår online efter først-til-mølle. Se mere under lørdag her på siden og køb dine billetter her