Skip links

Børnenes Byfest

Høvdingebold Bymesterskab – Torsdag 26.9 fra kl. 16.

Torsdag den 26. september fra kl. 16.00 – 20.00 skal vi finde byens bedste hold til høvdingebold. Alle elsker høvdingebold, så skal det være dig og dine klassekammerater der løber med førstepladsen i år? Der er præmie til alle vindere og 1 kilo slik til det bedst udklædte hold. Tilmeld dit hold til turneringen og vær med til en sjov aktivitet under byfesten. Et hold består af 6 – 8 spillere. Alle hold skal være mix af både drenge og piger. Heraf skal mindst 3 være drenge eller piger. Det er gratis at deltage. Vi arrangerer kampe i forskellige aldersgrupper fra 2. til og med 6. klasse. Der kan ikke blandes hold på tværs af årgange.

Tilmelding senest tirsdag den 24. september til Kurt Skræddergaard på kurt.skr@live.dk 

Ved tilmelding opgives holdnavn, klasse, navn på holdleder og alle spilleres navne.

Hoppelegeland

Hoppelegeland holder åbent under byfesten både torsdag, fredag og lørdag. Du kan købe dit armbånd i hal 2, hvor vi også har popcorn, slush-ice og forældrecafé.

Åbningstiderne er:

Torsdag kl. 15.30 – 20.30

Fredag kl. 15.00 – 20.00

Lørdag kl. 10.00 – 16.00

Som altid vil der være et kæmpe udvalg af legeredskaber. Masser af hygge og drøn på i hal 2. Der sælges armbånd til kr. 35,- pr. dag og et armbånd til alle 3 dage kan købes for kr. 60,-.

Teen Party Lind

Lørdag 28. september kl. 17.00 – 20.00

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig lørdag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind.

Sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og få en tatovering, ansigtsmaling og prøv kræfter med Wipe-out Sweeperen og rodeo-tyren.  

Glæd dig til en festlig lørdag til alkoholfri Teen Party i Alpi-hallerne under byfesten 2024. Armbånd til Teen Party sælges for kun kr. 50,- ved indgangen.