Skip links

Børnenes Byfest

Høvdingebold Bymesterskab

Torsdag den 29. september fra kl. 17 – 19 skal vi finde byens bedste hold til høvdingebold. Alle elsker høvdingebold, så skal det være dig og dine klassekammerater der løfter trofæet? Tilmeld dit hold til turneringen og vær med til en sjov aktivitet under byfesten. Et hold består af 8 spillere og det er gratis at deltage. Vi arrangerer kampe i forskellige grupper. Tilmelding senest tirsdag den 27. september til Kurt Skræddergaard på kurt.skr@live.dk 

Hoppelegeland

Hoppelegeland vil som altid være åben  i Hal 2 fredag og lørdag. Køb armbånd i hal 2.

Åbningstiderne er:

Fredag kl. 14.00 – 18.30

Lørdag kl. 10.00 – 14.00

Som altid vil der være et kæmpe udvalg af legeredskaber til de mindste. Masser af hygge og drøn på i hal 2. Der sælges armbånd til kr. 40,- der gælder begge dage.

Teen Party Lind

Fredag 30. september 19.00 – 22.00

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig fredag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind.

Sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og få en tatovering, ansigtsmaling og prøv kræfter med rodeo-tyren.  

Glæd dig til en festlig fredag aften til alkoholfri Teen Festival i Alpi-hallerne under byfesten 2022. Entre kun kr. 50,-.