Skip links

Børnenes Byfest

Høvdingebold Bymesterskab – Torsdag 26.9 fra kl. 16.

Torsdag den 26. september fra kl. 16.00 – 20.00 skal vi finde byens bedste hold til høvdingebold. Alle elsker høvdingebold, så skal det være dig og dine klassekammerater der løber med førstepladsen i år? Der er præmie til alle vindere og 1 kilo slik til det bedst udklædte hold. Tilmeld dit hold til turneringen og vær med til en sjov aktivitet under byfesten. Turneringen afvikles i Hal 1.

Et hold består af 6 – 8 spillere. Alle hold skal være mix af både drenge og piger. Heraf skal mindst 3 være drenge eller piger. Det er gratis at deltage. Vi arrangerer kampe i forskellige aldersgrupper fra 2. til og med 6. klasse. Der kan ikke blandes hold på tværs af årgange.

Tilmelding senest tirsdag den 24. september til Kurt Skræddergaard på kurt.skr@live.dk 

Ved tilmelding opgives holdnavn, klasse, navn på holdleder og alle spilleres navne.

Fup & Fidus – Lørdag 28.9

Kom til byfest i Lind, lørdag formiddag. Vi byder på gratis trylleshow fra kl. 11.00 – 11.30. Det bliver helt sikkert et sjovt trylleshow for hele familien. Kom og oplev Fup og fidus som har mere end 15 års erfaring med børne og familie underholdning. Mød det magiske univers hvor ikke bare der trylles med ting men selv dyrene kan tale.

Der er en halv timers fup & fidus på scenen i Hal 3, og bagefter kan du få lov til at komme op og møde dyrene, der også har en hovedrolle i trylleshowet

Ballondyr – Lørdag 28.9

Rasmus fra “Fup & Fidus” laver også de sejest ballondyr. I en hel time fra kl. 12.15 – 13.15 kan du møde ham og ballondyrene i Hal 3. Der bliver sikkert rift om de gratis ballondyr, så du skal have lidt tålmodighed, men det bliver helt sikkert ventetiden værd. Se om du kan finde Rasmus i hallen lørdag den 28. september, og få et helt gratis ballondyr med hjem fra byfesten.

Ansigtsmaling – Lørdag den 28.9

Kunne du godt tænke dig en flot, sej eller sød ansigtsmaling, så kig ned til Lind Byfest lørdag formiddag. Fra kl. 11 – 14 kan alle friske drenge og piger kigge forbi vores ansigtsmalere, og få lavet en flot farvestrålende figur.

Hoppelegeland

Hoppelegeland holder åbent under byfesten både torsdag, fredag og lørdag. Du kan købe dit armbånd i Hal 2, hvor vi også har popcorn, slush-ice og forældrecafé.

Åbningstiderne er:

Torsdag kl. 15.30 – 20.30

Fredag kl. 15.00 – 20.00

Lørdag kl. 10.00 – 16.00

Som altid vil der være et kæmpe udvalg af legeredskaber. Masser af hygge og drøn på i Hal 2. Der sælges armbånd til kr. 35,- pr. dag og et armbånd til alle 3 dage kan købes for kr. 60,-.

Padelturnering for børn

Fredag d. 27. september fra kl. 14.00 – 18.00

I løbet af fredag eftermiddag afvikler vi en turnering i padel for børn. Vi starter kl. 14 – 16 med børn under 12 år, og fra 16 – 18 bliver det børnene over 12.

Der er plads til max. 20 spillere i hver turnering. Turneringsansvarlige er Kristian Albertsen og Henrik Muff Lauridsen. Der er fine præmier fra bl.a. HEAD.

Tilskuere har mulighed for at købe øl, vin, pølser m.m. Tilmelding til Henrik Muff på henrikmuff1980@gmail.com

Teen Party Lind

Lørdag 28. september kl. 17.00 – 20.00

Hal 2 omdannes til en festlig ramme om “Teen Party”. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig lørdag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind.

Sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og få en tatovering, ansigtsmaling og prøv kræfter med Wipe-out Sweeperen og rodeo-tyren.  

Glæd dig til en festlig lørdag til alkoholfri Teen Party i Alpi-hallerne under byfesten 2024. Armbånd til Teen Party sælges for kun kr. 50,- ved indgangen.