Skip links

Torsdag d. 28. september

Kl. 15.30 – 20.30

HoppeLegeland

Armbånd til HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 30,-. Du kan også købe et armbånd til alle tre dage for kun kr. 60,-. HoppeLegeland er sprængfyldt med sjove hoppe- og legeaktiviteter for de yngste byfestgæster.

Kl. 16.00 – 20.00

Bymesterskab Høvdingebold

Den traditionsrige turnering i høvdingebold afvikles igen i år. Vi skal have fundet byens bedste hold i høvdingebold. Skal det være dig og dine klassekammerater der løber med sejren i år? Der er præmier og medaljer til alle deltagere. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt senest 26.9.23 på kurt.skr@live.dk . Se mere under fanen “For børn” her på hjemmesiden.

Kl. 17.00 – 19.00 

Åbent hus KLG Fitness

Kom indenfor i KLG Fitness der fejrer fødselsdag. Mød instruktørerne i motionscentret, se multirummet og hør om vores hold tilbud.

Kl. 19.00 – ca. 22.00

Pub Quiz Lind

Er du Lind skarpeste på quiz-spørgsmål, så tag dit hold med til Pub Quiz Lind, hvor vi torsdag aften finder ud af hvem der er Linds skarpeste hjerner. Saml et hold (2 – 6 personer) og tilmeld jer her på siden. Det koster kun kr. 50,- pr. hold, og der er naturligvis præmier til de klogeste. Pub Quiz Lind afholdes i Byfest Pub’en i Salen.

Køb din billet her på hjemmesiden