Skip links

Lørdag den 28. september

Kl. 10.00

Godmorgen Lind 

Kl. 10.00 – 16.00

Hoppe Legeland i hal 2

Armbånd til det super populære HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 30,- for et armbånd til timevis af sjov og leg.

11.00 – 15.00

Åbent Hus hos Lind Tennis & Padel

Både fredag og lørdag vil tennisbanerne: Gastro 13 banen, Rema 1000 banen og Midtgaard Farver banen, samt Realmægler padelbanen stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet fredag 14.00 – 18.00 og lørdag 11.00 – 15.00
Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed.

Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time.

Læs mere om Lind Tennis & Padel på hjemmesiden www.lindtennispadel.dk og på facebook.

Se dronefilmen om Lind Tennis & Padel: https://www.youtube.com/watch?v=QK4ZDRrtlYs

Kl. 11.00 – 15.00

Ansigtsmaling for børn i HoppeLegeland i hal 2

Alle friske drenge og piger i HoppeLegeland kan kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en flot farvestrålende figur.

Kl. 11.00 – 15.00

Pølseboden er åben i hal 3

Vi starter grillen og serverer lækre pølser med brød. Du kan naturligvis også købe en øl eller vand fra vores bod.

Kl. 10.00 – 15.00

Lind Loppemarked

Kom og oplev.

11.00 – 15.00

Special Cars Lind

Kør en tur med en af de spændende Special Cars og støt vores indsamling til BørneTelefonen. Vi arrangerer et Charity event i Lind, hvor du støtter BørneTelefonen hver gang du køber en køretur i en af de spændende biler. Der vil være en række forskellige specialbiler, som du kan købe en køretur i, og samtidig med at du får en helt særlig køreoplevelse, så støtter du den gode sag. Bilerne vil være på pladsen ved ALPI Hallerne fra kl. 11.00 – 15.00. Du kan bl.a. komme ud at køre i en Corvette, en Porsche og en helt særlig DeLorean og flere andre helt fantastiske biler.

11.00 – 15.00

Midtjyske Bashere – RC Cars på “Kunsten”

Kom og oplev en helt anden type biler end du plejer at se. Midtjyske Bashere fra IMK RC kommer på besøg på kunstgræsbanen med en ordentig omgang fjernstyrede biler i scala 1/10 og 1/8… Disse biler er altså ikke den type du køber i Fætter BR. De er vildere og federe, og de kører stærkere og hopper højere.

Kig forbi mellem 11.00 og 15.00, og se bilerne for fuld udblæsning, når der bliver lagt op til sjov og ballade med masser af fart. Kom og få en snak med kørerne, som er klar til at svare på spørgsmål om bilerne. Gratis adgang.

Kl. 11.00 – 15.00

Livemusik 

Er du også vild med musik og hygge, så skal du lægge vejen forbi Lind Byfest og nyde dagen i og omkring hal 3. Vi har masser af spændende udstillinger og god livemusik til dig fra scenen i hal 3. Er du til masser af glad musik, så kig forbi og oplev vores livemusik, når der spilles op til en festlig lørdag.

Der er gratis adgang.

Kl. 12.00 – 16.00

Rosé-bingo og lyserød frokost

Frokost med lækker anretning og Rosè-bingo! 

 

Hal 1 danner rammen for en super lækker og hyggelig lørdagsfrokost for kvinder. Vi starter med en lækker menu, der passer perfekt til skønne drinks og rosévin, som vi har sikret os masser af til denne lørdagsfrokost. Når der er ryddet af bordene starter vi eftermiddagens Rosé-bingo, hvor der spilles om skønne præmier. I takt med at tallene råbes op, og der skåles i rosè, vil både præmierne og vinen flyde i en Lind strøm. Der er rosé ad libitum under selve bankospillet. Tilmelding foregår online efter først-til-mølle.

Køb din billet online her på siden sammen med veninderne. Hvis I ønsker at sidde samlet, så køb jeres billet samlet, så bliver I automatisk placeret ved samme bord. Prisen for billetten er kun kr. 225,- pr. person.

Kl. 17.00 – 20.00

Teen Party

Teen Party i hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig lørdag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind. Alle de festlige hoppeborge er selvfølgelig klar til at tage imod, ligesom vi helt specielt denne aften åbner den supersjove “Sweeper”, og så er der naturligvis masser af sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og prøv kræfter med Wipe-out Sweeperen og rodeo-tyren.

Entre kun kr. 50,-. Armbånd købes ved indgangen. Læs mere på hjemmesiden under fanen “For børn”.