Skip links

Lørdag den 30. september

Kl. 10.00 – 11.30

Godmorgen Lind – fælles opvarmning til Lind i Bevægelse

En fantastisk lørdag sættes i gang med en masse familie aktiviter, der kan få alle godt i gang med byfestens sidste dag. Vi samles i hal 3, hvor aktiviteten sættes i gang med fælles opvarmning fra kl. 10.00.

Kl. 10.30 – 11.30

Lind i Bevægelse

Gåtur – Gå med på en frisk guidet formiddagstur i Lind (ca. 4 km.). Tuen tager lige godt en time, og afvikles et roligt tempo. Det meste af turen er på asfaltunderlag.
Ruten går i yderkanten af de nyere Lind områder. Forbi Koustrup Mark og gennem Fejerskovparken og Tavlundparken. Der er mulighed for at gå fra undervejs, hvis man har brug for det. Medbring evt. drikkevand i fornødent omfang.

MTB – Fælles guidet cykeltur på mountainbikes rundt på byens ruter med fokus på fællesskab og hygge.

Fitness – I samarbejde med KLG Fitness og instruktørerne fra Strong & Fit kan få gang i blodomløbet til en prøvetræning på udendørs fitness-redskaberne på Lind Outdoor.

Alle tre aktiviteter er gratis og afvikles mellem kl. 10.30 og 11.30.

Tilmelding er ikke nødvendig. Du møder bare op og er med til at sætte Lind i Bevægelse.

Kl. 10.00 – 16.00

Hoppe Legeland i hal 2

Armbånd til det super populære HoppeLegeland sælges i hal 2. Prisen er kun kr. 30,- for et armbånd til timevis af sjov og leg.

10.00 – 15.00

Åbent Hus hos Lind Tennis & Padel

Både fredag og lørdag vil tennisbanerne: Gastro 13 banen, Rema 1000 banen og Midtgaard Farver banen, samt Realmægler padelbanen stå åben til fri afbenyttelse for alle i tidsrummet fredag 14.00 – 18.00 og lørdag 10.30 – 15.00
Der er ketsjere, bats og bolde til rådighed.

Hvis der dannes kø ved banerne, vil der være skift hver halve time.

Læs mere om Lind Tennis & Padel på hjemmesiden www.lindtennispadel.dk og på facebook.

Se dronefilmen om Lind Tennis & Padel: https://www.youtube.com/watch?v=QK4ZDRrtlYs

Kl. 11.00 – 15.00

Ansigtsmaling for børn i HoppeLegeland i hal 2

Alle friske drenge og piger i HoppeLegeland kan kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en flot farvestrålende figur.

Kl. 11.30 – 16.00

Pølseboden er åben i hal 3

Vi starter grillen og serverer lækre pølser med brød. Du kan naturligvis også købe en øl eller vand fra vores bod.

Kl. 11.30 – 15.30

Lind sparker dæk

Kom og oplev en lang række spændende køretøjer både i og omkrng Alpi Hallerne. Der vil være en masse spændende køretøjer på både to, tre og fire hjul. Har du et specielt køretøj eller veterankøretøj, så kom og vis det frem og mød andre med samme interesse. Vi giver en forfriskning pr. køretøj. Autogalleriet i Herning kommer med nogle af deres flotte køretøjer, og vi har også en knallertklub, der kommer og viser os, hvad far kørte på, da han var ung. Vi har også spændende el-biler og andre lækkerier fra Bilhuset Lind og Bilcentrum med denne lørdag. Glæd jer til en spændende lørdag med gode motorbrøl og sjove historier om de spændende motoriserede køretøjer.

Kl. 11.30 – 15.30

Countrymusik 

Er du også vild med biler, musik og hygge, så skal du lægge vejen forbi Lind Byfest og nyde dagen i og omkring hal 3. Vi har masser af spændende udstillinger og god livemusik til dig fra scenen i hal 3. Er du til country  & Western og masser af glad musik, så kig forbi og oplev orkestret SMS, der spiller op til en festlig lørdag. Der er gratis adgang.

Kl. 12.00 – 16.00

RoséBingo og lyserød frokost

Frokost med lækker anretning og Rosè-bingo! 

Hal 1 danner rammen for en super lækker og hyggelig lørdagsfrokost for kvinder. Vi starter med en lækker menu, der passer perfekt til skøn rosévin som vi har sikret os masser af til denne lørdagsfrokost. Når der er ryddet af bordene starter vi eftermiddagens Rosé-bingo, hvor der spilles om skønne præmier. I takt med at tallene råbes op, og der skåles i rosè, vil både præmierne og vinen flyde i en Lind strøm. Tilmelding foregår online efter først-til-mølle.

Køb din billet online her på siden sammen med veninderne. Prisen er kun kr. 225,- pr. person.

Byfest er fællesskab. Husk at tage del i byens fest.

Lyserød frokost og Rosébingo – Kun kr. 225,- pr. person.

Arrangementet afvikles i Hal 1