Skip links

Lørdag den 28. september

Kl. 09.00 – 11.00

Padelturnering for kvinder

Deltag i padelturneringen for kvinder. Der er plads til max. 12 spillere og turneringsansvarlige er Kristian Albertsen og Henrik Muff Lauridsen.
Der er præmier til vinderne.
Der er kaffe, rundstykker og frugt til deltagerne i løbet arrangementet.
Tilskuere har mulighed for at købe øl, vin, m.m.
Tilmelding til Henrik Muff: henrikmuff1980@gmail.com

Kl. 10.00 – 16.00

Hoppe Legeland i Hal 2

Armbånd til det super populære HoppeLegeland sælges i Hal 2. Prisen er kun kr. 35,- for et armbånd til timevis af sjov og leg.

Kl. 10.00 – 14.00

Lind Loppemarked 

Kom og oplev vores nye loppe-koncept i Hal 3. Du kan komme og være med enten som loppesælger eller sælge dit secondhand tøj i vores Reshop Secondhand afdeling. Du er selvfølgelig også meget velkommen til bare at komme forbi og gøre en rigtig god bæredygtig handel.

I Lind Byfest vil vi gerne bakke op om bæredygtighed, så kom enten som sælger eller køber, eller måske begge dele, når vi lørdag formiddag åbner dørene til et godt gammeldags loppemarked, hvor gode varer skifter hænder, til glæde for begge parter og miljøet. Genbrug er en vigtig del af omstillingen til mere bæredygtighed.

Booking af stand kr. 100,-. Standen er 3 x 3 meter. Hvis du ikke ønsker at medbringe eget bord, så kan du leje et bord til din udstilling for kr. 50,-. Har du lopper du vil forære til byfestens “Loppe-shop”, så se mere om hvordan du hjælper byfesten med at tjene penge til det gode formål længere nede på siden.

Kl. 10.00 – 14.00 Re-shop Tøjmarked – Markedsdag med genbrugstøj

Besøg vores nye tekstil Re-shop, hvor du finder en masse lækre tekstiler til utroligt lækre priser. Vi inviterer genbrugs tøjmarked med køb og salg af tøj, sko og accessories. Slip det tøj du ikke bruger. Og køb nyt – brugt. Det kan være alt – dame, herre, børn og baby. Og du bestemmer prisen.

Har du vildt meget tøj du gerne vil lade andre få glæde af køb en stand og sælg ud på vores genbrugstøj marked.

Hvis du ønsker at blive Re-shop sælger, så reserver din stand til bare kr. 100,- på hjemmesiden. Du kan leje et bord til kr 50,-. Der er også mulighed for leje af tøjstativ til kr 50,- Dog begrænset antal og først til mølle.

Man er også velkommen til at medbringe inventar selv.

Ny bæredygtig event coming up.
Vær med til at gøre dette tøjmarked til en stor succes ved at tømme skabene og booke en stand.

Byfestens Loppe-shop

Har du en masse gode ting gemt væk på lofter og pulterkamre, og egentlig synes det er for godt til genbrugspladsen, så åbner Lind Byfest i år den helt nye “Loppeshop”. Vi laver byfestens egen loppeshop, hvor vi gerne vil sælge de ting, som du alligevel ikke bruger længere, men som andre kunne få stor glæde af.

Samtidig med at du får ryddet op på loftet, og der hvor du ellers gemmer ting af vejen, så er du med til at støtte det gode arbejde for idrætten og børn og unge i Lind. Ryd op og støt støt byfestens arbejde med din donation.

INDLEVERING:

Torsdag d. 26.9 fra kl. 15 – 18 og fredag d. 27.9 fra kl. 15 – 18 kan du aflevere dine lopper i Alpi Hallernes Hal 3. Vi modtager ikke “store møbler”, cykler og andre meget store effekter. Der vil være en medarbejder tilstede ved afleveringen, der tager imod og vurderer loppernes egnethed til salg. Har du spørgsmål til stande og Loppeshop kan du kontakte Kurt på 2196 2320

Kl. 11.00 – 11.30 Trylleshow med “Fup & Fidus”

På scenen i Hal 3 kan I opleve et fantastisk trylleshow for hele familien. Der udstedes grinegaranti, når vores tryllekunstner lader magien tage over. Gratis adgang. Efter trylleshowet kan du komme på scenen og se dyrene og få et godt fif til at lave dine egne trylletricks.

Kl. 11.00 – 15.00

Special Cars Lind – Støt Børns Vilkår

Kør en tur med en af de spændende Special Cars og støt vores indsamling til BørneTelefonen. Vi arrangerer et Charity event i Lind, hvor du støtter BørneTelefonen, hver gang du køber en køretur i en af de spændende biler. Der vil være en række forskellige specialbiler, som du kan købe en køretur i. Samtidig med at du får en helt særlig køreoplevelse, så støtter du den gode sag.

Bilerne vil være på pladsen ved ALPI Hallerne fra kl. 11.00 – 15.00. Du kan bl.a. komme ud at køre i en Corvette, en Porsche og en helt særlig DeLorean og flere andre helt fantastiske biler.

Kør en tur til Special Cars Lind, og støt den gode sag Børns Vilkår arbejder for.

Kl. 11.00 – 14.00

Ansigtsmaling for børn i Hal 3

Alle friske drenge og piger i Lind kan kigge forbi vores ansigtsmalere og få lavet en flot farvestrålende figur.

Kl. 11.00 – 15.00

Pølseboden er åben i Hal 3

Vi starter grillen og serverer lækre pølser med brød. Du kan naturligvis også købe en øl eller vand fra vores bod.

Kl. 11.00 – 15.00

Livemusik 

Er du også vild med musik og hygge, så skal du lægge vejen forbi Lind Byfest og nyde dagen i og omkring Hal 3. Vi har masser af spændende stande med lopper og re-shop tekstiler og god livemusik til dig fra scenen i Hal 3. Er du til masser af glad musik, så kig forbi og oplev vores livemusik, når der spilles op til en festlig lørdag.

Der er gratis adgang.

Kl. 12.00 – 14.00

Padelturnering for mænd

Kom og deltage i årets padelturnering for mænd. Der er plads til max. 12 spillere og turneringsansvarlige er Kristian Albertsen og Henrik Muff Lauridsen.
Der er præmier til vinderne, og der er 2 grillpølser m. brød og 1 fadøl/sodavand til deltagerne i løbet arrangementet. Tilskuere har mulighed for at købe øl, vin, m.m.
Tilmelding til Henrik Muff: henrikmuff1980@gmail.com

Kl. 12.00 – 16.00

Rosé-bingo og lyserød frokost

Frokost med lækker anretning og Rosè-bingo!

Hal 1 danner rammen for en super lækker og hyggelig lørdagsfrokost for kvinder. Vi starter med en lækker menu, der passer perfekt til skønne drinks og rosévin, som vi har sikret os masser af til denne lørdagsfrokost. Når der er ryddet af bordene starter vi eftermiddagens Rosé-bingo, hvor der spilles om skønne præmier. I takt med at tallene råbes op, og der skåles i rosè, vil både præmierne og vinen flyde i en Lind strøm. Der er rosé ad libitum under selve bankospillet. Tilmelding foregår online efter først-til-mølle.

Køb din billet online her på siden sammen med veninderne. Hvis I ønsker at sidde samlet, så køb jeres billet samlet, så bliver I automatisk placeret ved samme bord. Prisen for billetten er kun kr. 225,- pr. person.

Kl. 12.15 – 13.15 Fup & Fidus laver ballondyr i Hal 3

Kig forbi i hal 3, hvor Rasmus fra Fup & Fidus laver gratis ballondyr, måske bliver du en af de heldige der får en af de 100 gratis ballondyr. Du skal nok væbne dig med lidt tålmodighed, men det er det hele værd. Find Rasmus i hallen, og få en af hans mange søde ballondyr med dig hjem fra byfesten.

Kl. 17.00 – 20.00

Teen Party

Teen Party i Hal 2. Det bliver en  anderledes alkoholfri fest for Linds børn. En festlig lørdag for alle børn fra 5. – 9. klasse i Lind. Alle de festlige hoppeborge er selvfølgelig klar til at tage imod, ligesom vi helt specielt denne aften åbner den supersjove “Sweeper”, og så er der naturligvis masser af sjove aktiviteter, diskotek med lys, røg og masser af sjov. Kom og prøv kræfter med Wipe-out Sweeperen og rodeo-tyren.

Entre kun kr. 50,-. Armbånd købes ved indgangen. Læs mere på hjemmesiden under fanen “For børn”.